Családi ház tervezése

Talán a legnagyobb próbatételek között lehet, a már meglévő családnak megtalálni a legjobb helyet, szem előtt kell tartani a családbarát környezetet így megmutatjuk, hogy is lehetne a legjobban elosztani a helyiségeket, vagy éppen a legkedvesebbé varázsolni a számunkra.

Inspiráció a lakberendezővel karöltve

A lakás hangulatának, stílusának kialakítása során is érdemes folyamatosan szem előtt tartani az összképet, tudni előre, hogy mit akarunk kihozni belőle. A megfelelő vízióhoz inspiráció szükséges. Kezdjünk el ötleteket gyűjteni: belső kialakításokat nézegetni, bútorokat, amelyek megragadják a fantáziánkat, textúrákat és anyagokat. Így, ha lakberendező segítségéhez fordulunk, lesz egy indulási pontunk, egy konkrét elképzelésünk, amit a szakember meg is tud valósítani.
A fővárosban a legjobb szakmabelieket itt találja: https://flamingohomedesign.hu/

Közös terek

 

Itt gondolhatunk a nappalira, akár étkezőre is. Azt tudnunk kell, hogy a neve sem véletlen: a legtöbb időt itt fogja együtt tölteni a család, ezért törekedni kell a hangulatos berendezésre. A bútorok helyes színválasztása mellett még pár családi fotó, akár kisgyermek rajza is helyet kaphat, így otthonosabbá teheti a helyiséget.

Saját terület

Lényeges, hogy mindenki megtalálja a saját „helyét”. A mi családi fészkünkben ez például apa olvasó foteljében jelent meg, vagy a mi kis játszó sarkunk amivel a bátyámmal osztoztunk. Mivel ez mondhatni tevékenységhez volt illesztve, így mindenki jól érezte magát az adott részen a házban.

Tisztálkodás

A fürdőszoba is kiemelt szerepet kell játsszon, mivel az alap dolgok mellett relaxációs zónaként is szuperálhat, és nem feltétlen csak a család női nemű egyedeinek. Egy hangulatos sarokkád sok mindenben feldobhatja az összhangot, praktikusnak mondható, és mindemellett kényelmes is.

Családi ház tervezése
Scroll to top